Viime viikko oltiin siis siellä mökillä. Oli aivan todella ihanaa olla siellä! :) Ja mä en ihan kokonaan pelkästään laiskotellu, kertasin ruotsia ja ajoin jopa nurmikon. ;) Lauantaina mentiin ja sunnuntaina tultiin takasin. Olisin pitempäänkin siellä viihtyny, todellakin. Ei edes auttanu hyvin levänneenä ja arjen ympyröistä eroon päässeenä paluu arkeen, tuskaa on ollut koko viikko. Paitsi tänään kun oli vapaapäivä.


Opiskelumotivaatio on todella pohjalukemissa. Ei auta yhtään ajatus, ettei enää paljoa oo jäljellä. Mä oon todella väsynyt koulupäivän jälkeen aina, tuntuu ettei riitä rahkeet mihinkään muuhun ku just ja just tunneilla istumiseen. Ja sielläkin keskittymiskyky niin huono, et tuskin mitään jää päähän. Tiistaina oli syksyn eka tenttikin, ja eiköhän se käydä uusimassa... Tänään kyl reippaasti tein itsenäistä tehtävää (jaettiin kyl luokkakaverin kans puoliks ;) ) ja laskin lääkelaskuja, joista ois huomenna tentti. 


Eilen käytiin leffassa luokan kanssa katsomassa Sisko tahtoisin jäädä. Oli harvinaisen paska leffa, viimeisen tunnin ajan odotin, et millon se loppuu. Todella pitkäveteinen ja tylsä. :( Sen sijaan haluaisin päästä näkemään sen Prinsessan, josko se olis parempi (kuulostaa ainakin paremmalta!), vois elää leveästi ja ens viikolla mennä kattomaan kavereiden kanssa.


Ihana rakas kummipoika kävi tänään äitinsä kanssa kylässä. Hurjaa vauhtia pieni kasvaa vaan. Poitsu oli myös hyvällä tuulella pääasiassa. Pienet tirsat otti olkkarin lattialla leikkimaton päällä ja vauhti oli kova hereilläollessa. Kaikki kielletty tietenkin kiinnosti. :D Ja hienosti piti lusikkaa jo omassa kädessä! Tosin kyllä äitikin piti siitä kiinni, mut eihän sitä nyt suoraan voi oppia kokonaan itse syömään. Voi kun sais oman lapsen jo... Mut ei auta kun odottaa, et joskus se tulis. Tai et joskus pääsis edes yrittämään.


Ja juu-u, koukkuunnuin kyllä BB:hen, vaikkei mökillä saanu katottua kun pätkän sieltä, toisen täältä (mummon ollessa saunassa tai nukkumassa :D). Ja voi kyllä, suurin osa asukkaista ärsyttää. Ja ärsyttää se, että pitää olla koukussa tuollaiseen paskaan.