Ihana ihana ihana kesä! Ihanat ilmat! Ainut vaan, et taas on viikonlopuks luvannu huonompaa ilmaa, ei siis pääse taaskaan veneilemään. Hemmetti. :( Mut tosi ihanat ilmat noin muuten ollu, rakastan näitä helteitä. :) Ja ärsyttää kaikki kitisijät, koskaan ei oo hyvä. Talvella on liian kylmä, kesällä on liian kuuma, syksyllä on liian pimeetä, keväällä on loskaa. Tosin itekin valitan talvella ja syksyllä. :D Mut kesä ja nää ilmat <3. Olis viel T:llä loma niin vois enemmän viettää rannalla aikaa, yksin en "osaa" lähteä sinne.


Tänään oli pitkästä aikaa migreenikohtaus! Voi jessus. Aivan kammottava päänsärky oli, kerran piti oksentaa. Onneks se helpotti, ku lepäili (lue: nukku) märkä pyyhe otsalla. Taidan nukkumaan mennessäkin laittaa märän pyyhkeen otsalle, viilentää hyvin! 


Vauvakuume on edelleen järkyttävä. :( Toivottavasti se helpottas pian. Jospa syksyllä ois tarpeeks kiirettä koulun kanssa, ettei ehtis ajattelemaan.


Koulusta puheenollen, tuntuu uskomattomalta, et puolen vuoden päästä on vihdoin paperit kädessä. On kyllä jo aikakin, johan sitä viime viikolla tuli täytettyä 26 vuotta. Miten hitossa se minäkin olen elämäni oikein soudellut. :(


Mut nyt hetkeks vielä kattomaan telkkaria ja neulomaan ennen unille menoa. :)