Sormukset tuli! Ei siinä kauaa mennykään, päivää vaille 20 viikkoa.


T siis eilen soitti sille. Seppä oli saanu sormukset jo ajat sit valmiiks, oli vaan unohtanu ilmottaa siitä meille. *silmienpyöritys* Okei, se painaa kahta vuoroa jne, mut silti. No, kuitenkin, pääasia että saatiin nämä!


Enää reilu viikko koulua niin alkaa JOULULOMA! Ja sit alkaakin jo koulutusohjelma. Jes, jes, jes. Niin se aika vaan menee. Tänään ois joku Lucia-juhla. Kiva kiva, sekin puol tuntia on pois atk:n "miniraportin" tekemisestä. Epäilenpä vähäsen, et tuskinpa saadaan valmiiks ajoissa sitä, tänään on nimittäin viimeinen palautuspäivä! Kiitos vaan opettaja, kun sinulla oli aikaa auttaa meitä muitakin. Alennapa sitten vaan se numero, kun ei ajoissa saada palautettua. Kiitos ja kumarrus.


Hah, terkkari närkästy eilen aikalailla, kun meistä muutama ei halua sikainfluenssarokotetta. "Sairastakaa sitten!" "Mun kaikki aika menee siihen, kun houkuttelen opiskelijoita ottamaan rokotuksen!" No voi vee, älä houkuttele! Anna ihmisten ite päättää, jos eivät ota niin sitten eivät ota. Ei oo mokomien rokotusten takia koululla terkkarin vastaanottoa ollenkaan nyt muissa asioissa. Pitäis opiskelijaterveyteen raahautua, mut jotenkin sinne meneminen on niin hankalaa. Olkoon, tuskin mä kuolen, vaikka mun hB oiskin alhaalla, jos odotan joululoman yli.


Nyt ahkerasti aamupesulle ja vaatteet päälle ja kouluun.