Koulu alko tuossa pari viikkoa sitten. Toisaalta on kivaa, että on jotain tekemistä lorvitun kesän jälkeen. Mutta opiskelumotivaatio on ihan nollassa (yritän kovasti koittaa ajatella, ettei oo ku alle puol vuotta jäljellä), mä oon niiiiin väsynyt ja kaikkea. En mä keväällä ollu läheskään näin väsynyt työssäoppimisjakson aikana, vaikka tein välillä 10 tunnin vuorojakin.


Onneks pidänkin sit ens viikon jo lomaa. :D Huomenna siis lähdetään mökille, ihanaa ihanaa ihanaa! :) Viikon saa rentoutua ja unohtaa arjen. Mitä nyt pitänee ainakin ruotsin kirja raahata mukaan. Vähän tuota vilkuilin ja kertaus ei kyllä ois yhtään pahitteeks!


BB alko tällä viikolla. Voi jessus. Onneks lähdetään sinne mökille, siellä ei tuu varmaankaan katottua niin jos jäis sit senkin jälkeen kokonaan pois tänävuonna. Vaikka mistäs sitä tietää mitä noistakin tyypeistä viel kuoriutuu, jos joku vaikka yllättäis positiivisesti. Onhan se varmaan sunnuntaina kaverilta kyseltävä, et ketä lähtee jne. :D Enemmän ehkä harmittaa se, että Salkkarit alkaa maanantaina, niitäkään tuskin tulee mökillä katottua.


Ja eihän tätäkään kirjotusta voi jättää kokonaan ilman aiheesta vauvakuume. Tuntuu et kaikki on raskaana tai saanu just vauvan. Ja edelleen toki iloitsen ystävieni puolesta, mut kun mäkin tahon! Hoen siis mantraa "valmistun joulukuussa ja mähän saan heti töitä, valmistun joulukuussa ja mähän saan heti töitä..." On töissä tehtävä mahdollisimman paljon kaikkia ilta-, viikonloppu-, pyhä- ja yövuoroja, et saa tulot suuremmiks. :D Eipä sillä et tuommoset vuorot minua haittais muutenkaan, enemmän ärsyttäis mennä joka päivä aamuun.


Mut nyt jos jatkais tätä siivousurakkaa, ettei tarvii huomenna herätä niin aikaisin. :)