Typerää, minun rakas Golf Kotteroiseni ei menny katsastuksesta läpi joten pamahti ajokielto (ois siis pitäny katsastaa jo kesäkuun lopussa vaan kun ei ollu aikaa korjata). Vikoja oli monta, mut vissiinki helppoja juttuja. Katsastusmies puhu jostain syystä koko ajan tyyliin "JOS korjaatte niin...". Ei se nyt niin huono auto ole! :D Onhan se vanha, mutta se on hyvä ja rakas.


Jännää, musta tulee kaaso. Apua! Onneks häihin on vielä yli vuos aikaa, et ei tarvii toivottavasti hirveetä stressiä ottaa vielä. Syksy on kuitenkin koulunkin suhteen aika rankka, mitä lukujärjestyksiä kattelin, ja opinnäytetyö tuottaa varmasti työtä ihan urakalla. No okei, olen pientä stressinpoikasta saanut jo aikaan miettiessäni polttareita ja omaa kaasonpukua ja miten minä osaan mitään tehdä. Kauhistuttaa. :D


Lueskelin tossa eilen blogeja. Mietin et miks hitossa minä ees kirjotan tänne mitään kun ei loppujenlopuks oo mitään kirjotettavaa. Eikä tätä taida kukaan käydä lukemassakaan. :D Mut no, ainakin toistaiseks jatkan välillä laiskempaa ja välillä aktiivisempaa kirjottelua.


Anoppilaan tulee tänään kissanpentu. <3 Oih, sitä on mentävä kyllä katsomaan, toivottavasti jo heti tänään. Ite ottaisin kans kissanpennun vaikka heti, mutta T onneksi fiksuna on sitä mieltä, että nuo kaksi karvakasaa (jotka eivät luonneanalyysin perusteella kyllä kissoja ole :D) saa riittää. Saapa nähdä miten anopin kollinroikale ottaa kissanpennun vastaan. :)


Vauvakuume on edelleen päällä enemmän ja vähemmän. Noita tulevia kaverin häitäkin mietin, et josko hyvällä onnella sitä sillon onkin jo raskaana, mites sitten puvun kanssa. Mut turhapa sitä on vielä miettiä, vuosi on pitkä aika loppujen lopuksi. Sitä ei tiedä, mitä ehtii siinä ajassa tapahtua.