Siis oikeesti, kohta alkaa jo koulu taas. Mihin kaikki aika meni?! Mä en oo saanu mitään aikaseks! Okei, kävinhän mä Muhoksella ja huomenna käyn Kouvolassa. Oon käyny rannalla ja pari kertaa veneilemässä. Mut silti! En oo saanu ees tehtyä perusteellista siivousta täällä kotona, ehen. Pommin jäljiltä on edelleen.

 

Viikonloppuna ois Linnoituksen Yökin jo. Valleille jos suuntais, tuskin meen mitään kuuntelee ku näyttää niin huippubänditkin olevan. :D Eipä oo aikoihin kyllä tullu Valleilla alkoholia nautittua. Viimeks varmaan soten ekan kevään "koulunpäättäjäisissä".

 

 

Voi ku löytyis joku mukava työpaikka heti valmistumisen jälkeen. Eipä niitä ainakaan tällä haavaa kovin paljon näytä työkkärin sivuilla olevan, mut onhan tässä vielä aikaa. Jospa jotain ilmaantuis. Jos ei ilmaannu niin sit se on tehtävä niitä töitä mitä tarjolla on.

 

Viimeyönä soi kyllä kunnon jukeboksi meikäläisen päässä. Et se niistä yöunista sitten! Plus että T vei koko pussilakanan noin miljoonaa kertaa ja oli kylmä sen takia. Meillä siis tuplapeitto eli tuplapussilakana.

 

Mut jospa nyt vaikka viikkais kuivat vaatteet kaappeihin.